Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de konuştu: "Biz nasıl Karabağ'a, Libya'ya girdiysek, İsrail'e de aynısını yaparız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Teşkilatı'nın bir otelde düzenlenen toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Türkiye'nin ekonomik ve savunma alanlarındaki başarılarına dikkat çekti.

Erdoğan, Türkiye'nin gayri safi milli hasılasının 1 trilyon 411 milyar dolara yükseldiğini belirterek, göreve geldiklerinde bu seviyelerde olmadıklarını vurguladı. İhracatın da 36 milyar dolardan 250 milyar dolara ulaştığını ifade etti. Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin ekonomik dönüşümünün altını çizdi.

"BİZ NASIL KARABAĞ'A GİRDİYSEK, İSRAİL'E DE GİRERİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayisinde Türkiye'nin geldiği noktaya dikkat çekerek, güçlü bir ülke olunması durumunda İsrail'in Filistin'e yaptıklarını yapamayacağını söyledi. Erdoğan, Karabağ ve Libya örneklerini vererek, "Güçlü olmalıyız ki bu İsrail Filistin'e akara makarayı yapamasın. "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları da ne yapalım? Atalım," dedi. İsrail'e karşı alınan önlemler ve Mahmud Abbas'ın davet edilmesi konusunda yanlış bilgi yayanlara sert eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Rize İl Teşkilatı'na seslenerek, Rize'nin örnek bir şehir olması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, Rize'nin ana kademesi, kadın kolları ve gençlik kollarının daha aktif çalışması gerektiğini belirtti. Belediye hizmetlerinin iyileştirilmesi ve doğal gaz sorunlarının çözülmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

DOĞAL GAZ SORUNLARINA ÇÖZÜM

Erdoğan, Rize'de yaşanan doğal gaz şikayetlerinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından takip edildiğini ve en kısa sürede çözüleceğini belirtti. Belediyelerin üzerlerine düşen görevleri yerine getirerek Rize'yi daha iyi bir noktaya taşımaları gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmaları, Türkiye'nin ekonomik ve savunma alanlarındaki başarılarının yanı sıra iç politikada yaşanan tartışmalara ve yerel yönetimlerin performansına dair önemli mesajlar içerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri