Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'den seslendi! | Yerel seçim mesaisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de düzenlenen AK Parti mitinginde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim mesaisine Rize'de devam etti.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şu şekilde:

''Sevgili Rizeliler, değerli hemşehrilerim, hepinizi hürmetle selamlıyorum. Rize, gönlümün daima birinci sırasında yer alır. Gözümün nuru Rize'de bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Ezelden ebede uzanan kardeşliğimizi anlamayanlar var. Ancak biz, şer odaklarına karşı kenetlenmiş durumdayız. Türkiye'yi dize getirmeye çalışanlara karşı birlikte mücadele ediyoruz.

Başarı hikayemizi, 85 milyon vatandaşımızla birlikte yazdık. Bu başarıda herkesin emeği büyük.

31 Mart seçimlerine kadar kapı kapı dolaşacağız. Rize'den yine rekor bir katılım bekliyorum. 31 Mart zaferimizi şimdiden kutluyorum ve hayırlı olmasını diliyorum.

"İnşallah yakın bir tarihte ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ahmetler, Mehmetler, Ayşeler, Fatmalar uzaya gidecek"

Türkiye'nin son 21 yılında gerçekleştirdiği projelerin meyvelerini toplamanın gururunu yaşadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin karşılaştığı hayat pahalılığı ve enflasyon gibi zorlukların üstesinden geleceklerine olan inancını dile getirdi.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan bazı noktalar şunlar:

"Bugün yaşadığımız sıkıntıların üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır. Son 21 yılda gerçekleştirdiğimiz pek çok başarıya, reforma ve teknoloji atılımına imza attık. Ancak ne yazık ki, ülkemizde muhalefet anlayışı değişime direniyor. Türkiye'nin en büyük talihsizliği, vizyonsuz ve değişime karşı direnen bir muhalefete sahip olmasıdır."

"CHP'nin içindeki değişim ve yenilenme çabaları sonuçsuz kaldı. Genel başkanlarını değiştirseler de, her seferinde standartları daha da düşürdüler. CHP'de her gelen bir öncekini aratır hale geldi. Bu durum, CHP'li vatandaşlarımızın partilerine dair umutlarını kaybetmelerine neden oldu."

"CHP'nin yaşadığı hayal kırıklığına rağmen, hiç kimse umutsuzluğa kapılmamalıdır. Alternatifler her zaman vardır. Biz, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak her kesimden vatandaşımıza ulaşmaya ve onların sesini duymaya devam edeceğiz."

"Önümüzdeki seçimde, siyasetten beklentisi hizmet ve eser olan herkesi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na destek olmaya davet ediyorum. Biz, sizlerin taleplerine ve hassasiyetlerine saygı gösteren bir kadroyuz. Size hizmet etmek için buradayız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri