Cumhurbaşkanı Erdoğan Süleymaniye Camisi'nde konuştu: ''Zulme uğrayanlar için dua ediyoruz''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi tarafından Süleymaniye Camisi'nde düzenlenen “Uluslararası Hadis Araştırmaları Takdim ve İcazet Merasimi”nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü programı kapsamında “Uluslararası Hadis Araştırmaları Takdim ve İcazet Merasimi”ne katıldı. Erdoğan Süleymaniye Camisi'nde açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan bazı noktalar şu şekilde:

  • Filistin ve Gazze halkına yapılan zulme maruz kalan her kardeşimiz için dua ediyoruz. Peygamberimizin veda hutbesinde bize bıraktığı en önemli miras, Allah'ın kitabı ve Peygamberin sünnetidir.

  • İbn Haldun Üniversitesi hadis alanında önemli çalışmalara imza atmıştır. 7 yıl ve 4 yıl süren projelerin tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

''Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz. Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz, hali, tavrı, sözleri, yaşayışı, iman ve ibadetleriyle insanlığa en güzel örnektir.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri