Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutköy'de ''Cürmü kadar yer yakacak olanlar'' çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlere saatler kala İstanbul Arnavutköy'de vatandaşlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler kapsamında mitinglerine devam ediyor. Yerel seçimlere saatler kala Arnavutköy'de kürsüye çıkan Erdoğan, konuşmasına Gazze'deki zulmü kınayarak başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yaptığı konuşmada, vatandaşların kendisine duyduğu güven ve destekten dolayı teşekkürlerini ifade etti. Konuşmasında, Arnavutköy'ün kendisi için özel bir yeri olduğunu ve uzun yıllardır bu ilçeye hizmet ettiğini belirtti.

Erdoğan, Arnavutköy'ün kendisi için 30 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu dile getirdi. İstanbul'un şu andaki büyükşehir belediye başkanının Arnavutköy'ün nerede olduğunu bile bilmediğini vurguladı. Kendisinin ise 30 yıllık bir geçmişi olan Arnavutköy'ün hizmetine uzun yıllardır devam ettiğini ve bu sürecin, Bahtiyar Bey'in belediye başkanlığı döneminden başladığını belirtti.

Erdoğan, Arnavutköy'ün kendisi için sadece bir siyasi alan olmadığını, aynı zamanda bu ilçede yaşayan insanlarla özel bir bağının bulunduğunu vurguladı. Bu süreçte Arnavutköy halkının kendisine gösterdiği destek ve sevgiden dolayı minnettar olduğunu ifade etti.

"CÜRMÜ KADAR YER YAKACAK OLANLAR..."

''Yerel yöneticileri belirlerken Cumhurbaşkanı olarak yanınızdayım. Bakanlar yanınızda. Yerel yönetim de yanımızda olduğu zaman Arnavutköy hizmetten geri kalır mı? İlçemize ve şehrimize kim aşkla hizmet edecekse tercihimizi ondan yana kullanalım. Cürmü kadar yer yakacak olanların Arnavutköy'e hizmeti olabilir mi?

İstanbul Havalimanı'nı yaptık mı? Dünyanın sayılı havalimanlarından bir tanesi oldu. Bundan sonra yine biz aynı şekilde yollarıyla, Çam Sakura Hastanesi'ni yaptık, şu andaki belediye başkanı oranın yolunu yapmadı. Onu da Ulaştırma Bakanlığı olarak biz yaptık.''

"İSTANBUL'UN 5 YIL DAHA KAYBETMEYE TAKATI KALMADI"

"İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatı kalmadı" diyerek vatandaşlara çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde eve gittiklerinde eşleri, dostları ve arkadaşları tek tek aramalarını istedi. Bu şekilde 31 Mart'ın önemini anlatarak, sandığa gitmelerini sağlayacaklarını ve vizyonsuz adaylara oy vermemeleri gerektiğini vurgulayacaklarını belirtti.

Arnavutköy'ün belli bir seviyeye getirilmesinde kendisinin önemli rol oynadığını ifade eden Erdoğan, belediyecilik konusunda deneyimli bir bakanı İstanbul'a büyükşehir belediye başkan adayı olarak gönderdiklerini söyledi. İstanbul'un pazartesi gününden itibaren başka bir güne açılacağını belirterek, İstanbul halkından Fatih'in emanetine sahip çıkmalarını beklediğini dile getirdi.

Erdoğan, insanların iş yapmasını ve eser üretmesini övmeye devam ederek, karşılaştırmalı bir dille polemik peşinde koşanları eleştirdi. Sel felaketlerinde Kastamonu'da çizmeleriyle yardıma koşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u örnek göstererek, diğer siyasi aktörlerin nerede olduklarını sorguladı. Son olarak, Türkiye'nin her vilayetine ulaşarak vatandaşların desteğini almanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri