Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan “Bir gece ansızın gelebiliriz” çıkışı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Erdoğan, ''Sınırlarımızın içinde ve dışında son terörist de bertaraf edilene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından terörle mücadele ile ilgili bir mesaj yayınladı. Erdoğan, “Bir gece ansızın gelebiliriz.” sözü kulaklardan hiç eksik olmasın diyerek sert bir çıkış yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

''Güney sınırlarımızı en az 30 kilometre derinliğinde güvenlik şeridiyle koruma, ötesindeki faaliyetleri denetimde tutma stratejimiz bakidir. Yeni adımlarımız hazırlık, zaman, ortam meselesidir. Bunun için “Bir gece ansızın gelebiliriz.” sözü kulaklardan hiç eksik olmasın diyoruz. Ülkemize 40 yıldır çok ağır insani ve ekonomik bedeller ödeten bölücü terör meselesini sınırlarımız içinde büyük ölçüde çözdük. Terör örgütünün sınırlarımız dışındaki varlığını da ortadan kaldırarak emperyalistlerin bölge halkının başına musallat ettiği bu belayı ülkemiz için bir tehdit kaynağı olmaktan tamamen çıkartmak istiyoruz. Bu çerçevede, son yıllarda elde ettiğimiz tarihî siyasi ve askerî başarıları yeni kazanımlarla daha da ileriye taşımak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. İçeride veya dışarıda son terörist de bertaraf edilene kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri