Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı'na video mesaj!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı'na gönderdiği video mesajda mensuplarına selamlarını iletti ve kurultayın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı video mesajda, Bulgaristan'daki Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin Bulgar siyasetinin ve demokrasisinin önemli bir parçası haline gelmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Hareketin Türkiye-Bulgaristan işbirliğine katkı sağladığını ve soydaşların menfaatlerini korumada önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

BULGARİSTAN ÖNEMLİ BİR MÜTTEFİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de 31 Mart'ta Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin yapılacağını hatırlatarak, kampanya döneminde yoğun bir tempoda olduklarını belirtti. Fiziken bulunamasa da kalbinin seçmenlerle olduğunu vurguladı. Bulgaristan'ı Türkiye için önemli bir müttefik ve dost olarak nitelendiren Erdoğan, Türkiye-Bulgaristan ilişkilerini geliştirmeye özel önem verdiklerini dile getirdi. İki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda ilerletilmesinin ortak menfaate hizmet ettiğine inandığını belirtti ve soydaşların bu süreçte önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

DAVET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin Bulgaristan'da siyaset ve demokrasi açısından önemli bir rol oynadığını vurgulayarak memnuniyetini dile getirdi. Hareketin Türkiye-Bulgaristan işbirliğine katkı sağladığını ve soydaşların menfaatlerini korumada önemli başarılar elde ettiğini belirtti. Yeni seçilecek kadroların birlik ve beraberlik içinde, seçmenlerin beklentilerini önceleyen, daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir yaklaşımla görevlerine devam edeceklerine inandığını ifade eden Erdoğan, davetleri için Hareket'e teşekkür ederek, Bulgaristan'da yaşayan tüm soydaşlara, Hak ve Özgürlükler Hareketi üyelerine ve Bulgar dostlara selamlarını iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri