Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Durmak yok, yola devam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarılı olacağını vurgulayarak, "31 Mart Mahalli İdareler imtihanını başarıyla vererek 'Durmak yok, yola devam' diyeceğiz. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıldönümü münasebetiyle video mesaj yoluyla kutladı.

Erdoğan, Bayburt halkına seslenerek, "Bayburt'un düşman elinden kurtuluşunun 106. yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, bu toprakları bize vatan kılan kahramanları minnet ve şükranla yad ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti'ni, atalarımızdan miras kalan bu cennet vatanı, 81 ilimiz ve 85 milyon vatandaşımızla birlikte sonsuza dek koruma ve yüceltme gayreti içindeyiz. Geçmiş 21 yıl boyunca iktidarımız altında Bayburt başta olmak üzere tüm şehirlere sevgiyle ve aşkla hizmet etmeye devam ettik." dedi.

Erdoğan, şehrin gelişimi için altyapıdan üstyapıya her alanda çalıştıklarını, Bayburt halkının da kendilerine güçlü bir destek vererek bu kutsal mücadelede yanlarında olduklarını ifade etti.

Bayburt halkının kendilerine gösterdiği yoğun desteği belirten Erdoğan, "İstanbul başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında yaşayan Bayburtlu vatandaşlarımıza sadakatleri için minnettarım. Ülkemizi birçok zorluk ve engeli birlikte aşarak bugünlere taşıdık ve inanıyorum ki Türkiye Yüzyılı'nı da birlikte kuracağız." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, atalarından devraldıkları bu kıymetli vatanı daha güçlü, refah içinde, özgür ve saygın bir ülke olarak gelecek kuşaklara bırakma amacında olduklarını söyledi.

ERDOĞAN'DAN, 'DURMAK YOK, YOLA DEVAM' MESAJI

Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarılı olacağını vurgulayarak, "31 Mart Mahalli İdareler imtihanını başarıyla vererek 'Durmak yok, yola devam' diyeceğiz. Nerede ikamet ederse etsin tüm Bayburtlulardan AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik idealine güçlü destek bekliyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri