Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni atama ve görevden almalar: Resmi Gazete'de yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de önemli atama ve görevden alma kararları duyuruldu. Hatay, Kastamonu, Samsun ve Trabzon'da Vakıflar Bölge Müdürleri görevden alınırken, bu illere yeni müdürler atandı.

Görevden alınan isimler arasında Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Ümit Gökhan Çiçek, Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk ve Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü İsmet Çalık yer alıyor.

Yeni atamalar ise şu şekilde gerçekleşti:
- Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç atandı.
- Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Adem Bozkurt getirildi.
- Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Halil Alper, Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Hüseyin Uysal, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ise Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak atandı.

Ayrıca, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Vakıflar Meclisi üyeliklerine Adnan Er ve Mevlüt Çam atandı.

Öte yandan, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde de bir değişiklik yaşandı. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Behçet Bakır'ın atanmasıyla birlikte, bu alandaki yönetim kadrosunda da bir güncelleme yapılmış oldu. Bu yeni atamalarla birlikte, çeşitli kurumların yönetiminde yeni bir döneme girilmiş oldu.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDA DEĞİŞİKLİKLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla ayrıca Dışişleri Bakanlığı atamaları da yapıldı.

Alınan kararda Türkiye'nin Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Daimi Temsilciliğine Zeynep Kızıltan, İktisadi İşbirliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) Daimi Temsilciliğine Esen Altuğ, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçiliğineİrfan Neziroğlu ve Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliğine Murat Lütem atandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri