Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Zübük siyasetçiler'' çıkışı: Malatya'dan seslendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Milletimiz zübük siyasetçilere itibar etmeyecek" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya mitinginde halka seslendi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"SİZLER BİZE GÜVENDİNİZ, ÜZERİNİZE DÜŞENİ YAPTINIZ":

Erdoğan, geçtiğimiz yılın mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek veren Malatya halkına teşekkürlerini iletti. Halkın kendilerine güvendiğini ve desteğini esirgemediğini belirterek, Cumhur İttifakı'nın Malatya'da büyük bir oy alacağına inandığını dile getirdi.

"MALATYA'YLA BİRLİKTE YOL YÜRÜMEKTEN ŞEREF DUYUYORUZ":

Erdoğan, Malatya'nın hiçbir mücadelesinde kendilerini yalnız bırakmadığını vurgulayarak, Türkiye'nin geleceğini inşa etme yolunda Malatya ile birlikte yürümekten gurur duyduklarını ifade etti. Malatyalıların kişiliğinin, karakterinin ve dürüstlüğünün önemine vurgu yaparak, halkın zübük siyasetçilere prim vermeyeceğine inandığını dile getirdi.

"MİLLETİMİZ ZÜBÜK SİYASETÇİLERE İTİBAR ETMEYECEK":

Erdoğan, son dönemde yeniden ortaya çıkan habis siyaset tarzına karşı uyarılarda bulunarak, milletin zübük siyasetçilere prim vermeyeceğine inandığını belirtti. Malatya'nın birliği ve dayanışmasının tüm Türkiye'ye örnek olacağına dikkat çekti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri