Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu mitinginde vatandaşlara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu mitinginde vatandaşlara seslendi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boztepe'den Ordu'ya bakmaya doyamadığını, Ordu'nun güzelliğinin tarif edilemeyeceğini belirterek, millete olan sevdalarının dahi kuşları bile imrendirdiğini ifade etti.

2023 seçimlerinde Ordu'dan aldıkları destek için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu destekle Ordu'nun Türkiye'nin öncü şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Gelecek dönemde de Ordu'nun sevgisine layık olmak için çalışacaklarını söyleyen Erdoğan, Ordu'nun siyasi hilelere değil, sadece hizmete ihtiyacı olduğunu belirtti. Erdoğan, Ordu'nun tarihi bir sıçrama yapabileceğini, birlik olmaları durumunda hiçbir engelin bunu engelleyemeyeceğini vurguladı.

''EMEKLİ İKRAMİYESİNİ 3 BİN LİRAYA ÇIKARACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeyi vererek bayram ikramiyesinin artırılacağını duyurdu. Bayram ikramiyesinin 3 bin liraya yükseltileceğini belirten Erdoğan, bu artışın bütçe imkanlarını zorlama pahasına gerçekleştirileceğini ifade etti. Daha önce bin lira olan bayram ikramiyesinin önce bin 200 liraya, ardından 2 bin liraya çıkarıldığını hatırlatan Erdoğan, şimdi ise bu rakamın yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltileceğini dile getirdi.

Ülkede emekli maaşı alan ve hak sahipleriyle birlikte 16 milyon kişi bulunduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan her iyileştirmenin bütçeye maliyetinin dikkate alındığında ortaya çıkan tablonun daha iyi anlaşılacağını vurguladı.

Erdoğan, hükümetin asıl amacının ekonomide gerçek ve kalıcı refah artışını sağlayacak güçlü bir alt yapı oluşturmak olduğunu belirtti. Hayat pahalılığı sorununun çözülmesiyle diğer alanlarda daha hızlı ilerlemeler kaydedilebileceğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri