Deliler Delisi lakabıyla tanınan Muhammed Yakut kimdir? Muhammed Yakut neden yakalandı?

Deliler Delisi lakabıyla tanınan Muhammed Yakut kimdir? Muhammed Yakut neden yakalandı? İşte bu soruların cevabı haberimizde...

Sosyal medya platformlarında suç içerikli videolar paylaşarak gündeme gelen ve hakkında kırmızı bülten kararı çıkarılan Muhammed Yakut, İspanya'da yakalandı.

Muhammed Yakut Kimdir?

Muhammed Yakut, Diyarbakır doğumlu ve Ankara'da faaliyet gösteren bir yağ fabrikasının sahibi olarak bilinir. Sosyal medya dünyasında "Deliler Delisi" olarak tanınan Yakut, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında suç içerikli videolar paylaştığı tespit edildi. Yakut hakkında tutuklama kararı çıkarıldı ve kırmızı bülten talebinde bulunuldu.

Muhammed Yakut'un Suç Dosyası

Muhammed Yakut'un geçmişinde 14 ayrı suç kaydı bulunuyor. Bu suçlar arasında hakaret, yağma, tehdit, suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi çeşitli suçlar yer alıyor. Ayrıca, elektrik hırsızlığı, sahtecilik, kasten yaralama gibi suçlar da suç dosyasında bulunmaktadır. Yakut, şu an evli ve çocuk sahibi bir iş insanı olarak tanınırken, suç geçmişiyle gündeme gelmiştir.

Muhammed Yakut'un İspanya'da yakalanması, Türkiye'deki suç dosyası ile ilgili hukuki süreç başlatılmasına neden olabilir. Yakut'un iadesi ve hukuki sorumluluğuyla ilgili detaylar ilerleyen süreçte netlik kazanacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri