Demetevler Cemre Parkı üst geçidinde onarım ve yenileme çalışmaları tamamlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Yenimahalle'ye bağlı Demetevler Cemre Parkı'nda bulunan üst geçitte başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı. Uzun zamandır beklenen bu gelişme, mahalle sakinleri ve Ankara trafiği açısından büyük bir rahatlama sağladı.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Demetevler semtinde trafiğin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Cemre Parkı üst geçidinin kullanım ömrünü tamamlamış olması yenileme ihtiyacını doğurmuştu. Üst geçidin merdivenleri boyandı ve komple rengi değiştirildi, böylece daha modern ve güvenli bir görünüm kazandırıldı.

VATANDAŞ MEMNUN

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, bölge sakinlerinin ve şehir trafiğinin rahatlayacağı, güvenli ve modern bir geçiş imkânıyla trafiğin akıcılığının artacağı vatandaşlar tarafından ifade edildi. Kent estetiği açısından da daha modern bir görüntüye sahip olduğunu aktaran vatandaşlar, bu onarımdan memnun kaldıklarını aktardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve ulaşım projeleriyle şehrin yaşam kalitesini artırma hedefini sürdürürken, Demetevler Cemre Parkı Üst Geçidi'nin yenilenmesi de bu hedef doğrultusunda önemli bir adım olarak Ankara halkı tarafından vurgulandı.

Demetevler başta olmak üzere kent genelindeki üst geçitlerin yenilenmesi hem güvenlik hem de şehrin estetiği açısından büyük önem taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri