Demirören'de ayrılıklar devam ediyor!

Posta Gazetesi Haber Müdürü ve köşe yazarı Cem Kerpiççiler, Grafik Bölüm Müdürü Turgay Tüysüz ve Sayfa Sekreteri Şükrü Hallaç Demirören Medya Grubu'ndan ayrıldı.

Demirören Medya Grubu'nda son dönemdeki ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. En sonunda Demirören Medya bünyesinde bulunan Posta gazetesinden ayrılık haberleri geldi.

Posta Gazetesi Haber Müdürü ve köşe yazarı Cem Kerpiççiler, Grafik Bölüm Müdürü Turgay Tüysüz ve Sayfa Sekreteri Şükrü Hallaç yollarını ayırdı.

Cem Kerpiççiler, Hürriyet kökenli bir muhabir olarak başladığı kariyerinde Posta gazetesinde haber merkezi sorumluluğu ve okur temsilciliği görevlerini üstlendikten sonra 2021'de Haber Müdürlüğüne getirildi. Aynı zamanda Posta gazetesinde köşe yazıları da kaleme aldı. Ancak, Cem Kerpiççiler'in yeni adresi henüz belli değil.

Turgay Tüysüz ise 80'li yıllarda Gırgır, Fırt, Avni, Fırfır, Dıgıl, Laklak, GümGüm, Kirpi gibi mizah dergilerinde yazı ve çizimler yaptı. 90'lı yıllarda Sabah gazetesinde Grafiker-Karikatürist olarak çalışmaya başlayan Tüysüz, daha sonra Fanatik, Radikal ve Posta gazetelerinin Grafik Servisi yöneticiliğini üstlendi. Turgay Tüysüz, uzun yıllar boyunca Posta gazetesinin Grafik Bölüm Müdürü olarak görev yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri