Deniz Akkaya'nın kızı devlet korumasında

Deniz Akkaya, ilk paylaşımında 1997 yılında başlayan kariyerinin ve mutlu hayatının, yanlış bir baba seçimiyle hamile kaldıktan sonra kabusa döndüğünü belirtmişti.

Bir ruh hastasıyla verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü dile getiren Akkaya, 16 yıldır tek başına baktığı kızının benden habersiz yurtdışı planları yaptığını öğrenmesi üzerine yaşadığı deneyimi paylaşmıştı.

Paylaşımında, kızının kendisinden sakladığı telefonu ele geçirdiğini ve içerisinde yurtdışı planları gibi birçok bilgi bulduğunu ifade etmişti. Fiziksel saldırının yanı sıra kendisini balkona kilitleyen kişiye karşı komşular ve güvenlik tarafından yapılan ricaların karşılıksız kaldığını belirten Akkaya, 112'yi arayarak kurtarıldığını dile getirmişti. Polislere de karşı çıkan ve sonrasında itibar suikasti yapan kişiye karşı duracağını vurgulamıştı.

Akkaya, paylaşımında hatalarının kontrolsüzce sevgi göstermek olduğunu düşündüğünü ve anne olmanın bu şekilde olmaması gerektiğini belirtmişti. Tüm annelere sabır dileyen Akkaya, anne olmanın idealini ve gerçekliğini dile getirmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri