DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı Ankara'daki çalışma ofisinde ağırladı.

Sosyal medyadan görüşmeyi duyuran Kılıçdaroğlu, görüşmenin, ekonomi, dış politika ve eğitim politikaları üzerine odaklandığını ve verimli geçtiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan, çalışma ofisimizde ziyaretimize geldiler. Ekonomi, dış politika ve eğitim politikaları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Görüşmede, Türkiye'nin ekonomik durumu, dış politikadaki gelişmeler ve eğitimdeki mevcut sorunlar masaya yatırıldı. Her iki lider, bu konuların Türkiye'nin geleceği için önemine dikkat çekti ve işbirliği mesajları verdi.

Kılıçdaroğlu, Babacan'ın nazik ziyareti ve yapıcı katkıları için teşekkür ederek, bu tür görüşmelerin Türkiye'nin demokratik ve ekonomik gelişimi için önemli olduğunu vurguladı. Babacan da görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'na misafirperverliği için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri