Devlet Bahçeli ezber bozdu: Oturarak hitap etti!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin konuşmasını ayakta ve prompterdan okumak yerine, divanda oturarak kâğıt üzerinden okuması dikkat çekti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup konuşmasında dikkat çeken bir uygulamaya imza attı. Önceki toplantıları kürsüde ayaktan ve promterdan okuyarak yapan Bahçeli, bu sefer divana oturup kâğıttan okumayı tercih etti.

Konuşmasına MHP'nin milletin sesine her daim kulak verdiğini ve vermeye devam edeceğini vurgulayarak başlayan Bahçeli, yorulmadan ve durmadan ülke ve millet için çalışacaklarını belirtti. "Yorulmayacağız, yenilmeyeceğiz, durmayacağız. Önce ülkem ve milletim diyeceğiz," ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIR'DAKİ ANIZ YANGINI

Diyarbakır'daki anız yangınına da değinen Bahçeli, yangının ardında herhangi bir bölücü Türk komplosunun bulunmadığını söyledi. Yangını bahane ederek nefret saçanları Türkiye düşmanı olarak nitelendiren Bahçeli, anız yangınının yaralarının sarılacağını ve MHP olarak sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.

KÜRESEL SAVAŞ RİSKİ VE JEOPOLİTİK HESAPLAŞMALAR

Bahçeli, dünya genelinde artan savaş risklerine ve jeopolitik hesaplaşmalara dikkat çekerek Türkiye'nin milli güç unsurlarını tetikte tutma zorunluluğunun altını çizdi. "Dünya Savaş riski telaffuz ediliyor. Jeopolitik hesaplaşmalar arttı, teyakkuzda olmalıyız. Türkiye'miz milli güç unsurlarını tetikte tutma durumundadır," dedi. Dünya savaşlarının sonuçlarını idrak etmenin önemini vurguladı.

TERÖRLE MÜCADELE VE İSRAİL-FİLİSTİN GERİLİMİ

Terörle mücadele konusunda bazı kesimlerin rahatsız olduğunu belirten Bahçeli, Türkiye'nin çatışma alanı olarak gösterilmesinin yanlış olduğunu ifade etti. İsrail-Filistin Savaşı'nın bölgeye sıçrama riskine dikkat çekerek bu durumun bölgeyi daha da karışık hale getirebileceğini belirtti.

SÜLEYMANİYE VE PKK

Son olarak, Süleymaniye'nin PKK üssüne dönüşmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyen Bahçeli, İran'ın PKK'ya drone yardımı yapmasının kaygı verici olduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri