Devlet Bahçeli, Mansur Yavaş'ı topa tuttu! Mansur Yavaş'a çok ağır suçlama | 13 Haziran MHP Grup Toplantısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı TBMM Grup Toplantısı'nda adeta topa tuttu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı TBMM Grup Toplantısı'nda adeta topa tuttu. Mansur Yavaş için "Ankara'ya bir çivi çakmadı" suçlaması yönelten Bahçeli, "Ankara'ya 'hıyanet' etmiştir" açıklamasını yaptı.

Ankara'da etkili olan sağanak sonrası caddeeler ve sokaklar göle dönmüş, sel felaketinde birçok esnaf ve Ankaralı mağdur olmuştu. Yaşanan selde araçlar suya gömüldü, ev ve iş yerlerinde ciddi hasarlar meydana geldi.

BAHÇELİ'DEN MANSUR YAVAŞ'A SERT ELEŞTİRİLER

Bugün partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gündeminde de selle mücadele eden Ankara vardı. ABB Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösteren Bahçeli, "Daha birkaç gün önce Ankara'yı sel aldı. Emanete tıpkı İBB başkanı gibi hıyanet etmiştir. Ankara'ya bir çivi çakılmadı. 14 Mayıs akşamı 5. sınıf çadır tiyatrosunda kazandık diyordu ama şehirlerinde kaybettirdiklerini herkes görmüş oldu. Nefsine söz geçiremeyen siyasetçi olamayacağı gibi adam da olamayacaktır. Bülbül güle karga çöplüğe götürür" şeklinde konuştu.

BAHÇELİ KILIÇDAROĞLU'NA DA YÜKLENDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Bahçeli: "CHP genel başkanının hala milletin mesajını anlayamamış olmasıdır üzüntümüz. Köylülerimizi ve TRT'yi suçlayan hatası hala şoku atmadığına delildir. Köylüleri suçlamak milli iradeye saldırıdır. Bu milletimizi derinden yaralamış ve CHP'ye oy verenleri üzmüştür. Haklarını teslim etmeden, onların gönüllerine girmeden hiçbir sonuç alınamaz. Defalarca uyardım. Güvenme dostuna saman doldurur postuna dedim. Vekillik kapan kendi evine gitti" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

ABB Başkanı Yavaş müjdeyi verdi! Ankara’nın yeni metrosunun finansmanı için EBRD ile imzalar atıldı
Ankara'da Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığındaki FETÖ yapılanmasına dev operasyon!
Gündem Olan Afiş İçin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığın' dan Açıklama

Güncel Haberleri