Devlet Bahçeli'den Özgür Özel'e sert meydan okuma: ''İddiaların aynen kendin gibi çürüktür!'' | Sinan Ateş davası...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışında partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi.

Bahçeli, konuşmasında Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgesel tehditler ve kutuplaşmalara dikkat çekerek, Türk milletinin birliğine vurgu yaptı. Siyasette yenilgi ve zaferin kaçınılmaz olmadığını belirten Bahçeli, geçmişten ders alınarak geleceğe hazırlanmanın önemini dile getirdi.

"BİRLİK ZAYIFLADIĞINDA FELAKETLER YAŞANIR"

Konuşmasının başında, TBMM'nin yeni yasama yılı için başarı temennilerinde bulunan Bahçeli, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, tarih boyunca birliğin zayıfladığı dönemlerde felaketlerin yaşandığını belirtti. Geçmişten ders çıkararak geleceğe yön vermenin ileri görüşlü toplumların görevi olduğunu söyleyen Bahçeli, “İkinci el inançların ve yıkıcı düşüncelerin sonu yoktur. Kamplara ayrışmış düşüncelerin ortak geleceğe destek vermesi hayal ötesi durumdur” dedi.

"TÜRK MİLLETİ BİRBİRİNE SIMSIKI SARILMAK ZORUNDADIR"

Bahçeli, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu bölgesel tehditlere dikkat çekerek, Türk milletinin bu tehlikelere karşı birlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Ülkenin iç ve dış tehditlere karşı direniş göstermesinin zorunluluk olduğunu belirten Bahçeli, "Başka Türkiye yoktur, gideceğimiz bir yurt köşesi yoktur. Bölgesel tehdidin kıyımıza çarptığı zaman diliminde Türk milleti birbirine sımsıkı sarılmakla mükelleftir" ifadelerini kullandı.

"KUTUPLAŞMA MEDENİYETLERİ TEHDİT EDİYOR"

MHP lideri, dünya genelinde artan kutuplaşmalar ve paylaşım kavgalarının insan haklarını ve insani değerleri tehdit ettiğine işaret ederek, Türkiye’nin de bu tehlikeden etkilenebileceği konusunda uyardı. "Medeniyetler arasındaki sertleşen kutuplaşmanın nedeni hakimiyet ve paylaşım kavgalarının cinnet eşiğine dayanmasıdır. Bu salgının ülkemizi tesir altına alıyor olması hepimize alarm vermelidir" diyen Bahçeli, bu durumun toplumsal barışı ve birlikteliği zedeleyebileceğini söyledi.

"TÜRK MİLLETİ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEDİR"

Bahçeli, konuşmasında Türk milletinin tarih boyunca büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirterek, karşılaşılan her türlü zorluğun üstesinden birlik içinde gelindiğini vurguladı. "Bulmaca içindeki bulmacaları çözebilmek, kör labirentlerden sıyrılmak ve çok cepheli mücadeleden başarılı çıkmak için öz değerlerimiz ile kenetlenmemiz ikamesi olmayacak nitelikte zorunluluktur" diyen Bahçeli, Türkiye'nin bölgesel ve küresel meydan okumalara karşı birlik içinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

"BİRLİĞİMİZ DAĞITILMAK İSTENİYOR"

Konuşmasının sonunda, Türkiye'nin birliğinin dağıtılmak istendiğini belirten Bahçeli, "Dağıtılmak istenen birliğimizdir. Ölümüz şehit, dirimiz yiğit, direncimiz müthiştir. Şansını denemek isteyen varsa buyursun gelsin" diyerek meydan okudu. Bahçeli, Türkiye'nin her türlü iç ve dış tehdide karşı güçlü bir duruş sergileyeceğini ve Türk milletinin birliğini koruyacağını vurguladı.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DAVASI

''Ne kadar Türkiye karşıtı kim varsa hepsi bir olmuş görülen bir cinayet davası münasebetiyle Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve dava arkadaşlarımızı şerefsizce suçlamaya kalkışmıştır. Utanmadan sıkılmadan gerçekleri çarptıranlar önce aynaya bakmalı.''

''NE ÜLKÜ OCAKLARI'NI NE DE MHP'Yİ ÇİĞNETMEM''

''Çok söze gerek yoktur. Ne Ülkü Ocakları'nı ne de MHP'yi çiğnetmem. Özgür Özel sana diyorum iddiaların yaş tahta kadar çürüktür. Herkes haddini bilsin hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz.

Halk TV ve Cumhuriyet Halk Partisi ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisi'ni sorgulayamazsınız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri