Devlet Bahçeli'nin İsrail'e verdiği 24 saat doldu: Bahçeli zehir zemberek konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalar yaptı. Bahçeli, Cumhuriyet'in 100. yılına vurgu yaparak, Türkiye ve Osmanlı'nın ayrı değerlendirilemeyeceğini belirtti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısında Cumhuriyet'in 100. yılı ile ilgili açıklamalar yaptı. Bahçeli, Osmanlı ile Türkiye'nin ayrıştırılamayacağını, ''Ay yıldızlı bayrak ne kadar bizimse 3 hilalli bayrak da o kadar bizimdir." ifadelerini kullandı.

''CUMHURİYET'TEN DÖNÜŞ YOKTUR''

Bahçeli, hafta sonu Cumhuriyet'in 100.yılının kutlanacağını hatırlatarak, ''Cumhuriyetten dönüş yoktur'' dedi. 1923'te rejimin adının konulduğunu ve konunun kapandığını söyleyen Bahçeli, ''Hükümet sistemi başka rejim başkadır. Nasıl ki Cumhuriyet'ten dönüş yoksa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden de dönüş yoktur'' açıklamalarını yaptı.

''ATATÜRK YAŞASAYDI...''

Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne değindiği konuşmasında, ''Atatürk de yaşasaydı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni savunurdu" ifadelerini kullandı. Bahçeli, hem Cumhuriyet'ten hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden dönüş olmadığını, ''Millet kararını vermiştir. 100 yıl önce atılan kutlu adımın dayanağı cumhurdur'' açıklamasını yaptı.

BAHÇELİ'NİN İSRAİL'E VERDİĞİ 24 SAAT DOLDU

Devlet Bahçeli'nin İsrail'e verdiği 24 saatlik sürenin dolmasıyla MHP lideri grup toplantısında tansiyonu yüksek bir açıklama yaptı. Bahçeli, 24 saat uyarısında "Aksi halde Türkiye gereğini yapmalı" ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli, grup toplantısında İsrail ve Filistin meselesinde Türkiye'nin garantörlüğünde barış sağlanmazsa, İsrail Gazze'yi vurmaya devam ederse Türkiye'nin müdahale etmekten çekinmeyeceğini ifade etti.

''Gazze için 24 saat dolmuştur''

''Türkiye garantörlük için hazır olmalıdır''

''GAZZE'Yİ KORUMA KOLLAMA MİSTONU TÜRK MİLLETİNİN ÜZERİNDEDİR''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri