Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

SLY – NETFLIX

Rocky ve Rambo gibi yapımlarla dünya çapında üne kavuşan; üç Oscar adaylığı da olan oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen Sylvester Stallone; sinema sektörünün en bilinen isimlerinden biri halinde. Thom Zimny yönetmenliğindeki SLY belgeseli de onun kariyerini, geçmişten bugüne bir zaman tüneli şeklinde karşımıza getiriyor. Bu belgeselin seyir keyfini yükselten detaylardan biri de; kahramanımızla ilgili The Terminator serisinin yıldızı Arnold Schwarzenegger, Oscar ödüllü yönetmen/ senarist Quentin Tarantino, oyuncu Jennifer Flavin gibi ünlü isimlerle yapılan röportajların yer alması.

GILDED AGE – BLUTV

Eğer Succession ve The White Lotus gibi zenginlerin "doğal yaşamlarını" gösteren dizileri seviyorsanız The Gilded Age bu ihtiyacınıza cevap verecek yapımlardan. Dönem yapımları, kostümleri ve arka planını sevenler için Gilded Age imdada yetişti. ABD'den 24 saat sonra dizinin bölümleri BluTv'de yayınlanacak.

KURBAĞALAR- MUBI

Elmas ve Halil, kurbağa toplayarak geçimini sağlamaya çalışan bir çifttir. Halil'in ölmesi üzerine, köydeki herkesin gözü Elmas'ın üzerinde olmaya başlar. Kadrosunda Hülya Koçyiğit ve Talat Bulut'un yer aldığı filmin yönetmeni Şerif Gören.

YÜKSEK ŞATODAKİ ADAM – AMAZON

İkinci dünya savaşında Almanya ve Japonya'nın kaybetmesi dünyaya nefes aldırmış ve "aşırılık" yanlıları yenilgiye uğramıştı. Philip K. Dick bize bu yenilginin önemini anlatmak ister gibi yazdığı romanda şunu gösteriyor; savaşı ya Almanya ve Japonya kazansaydı?

Philip K. Dick'in romanından uyarlanan dizi Amazon Prime 'da dört sezonuyla sizi bekliyor. Almanya ve Japonya'nın dünyayı daha karanlık bir döneme sürüklemesini nefes nefese izleyebilirsiniz.

NYAD – NETFLIX

Meru, Free Solo ve The Rescue gibi nefes kesen, adrenalin dolu belgesel filmlere imza atmış yönetmen ikilisi Jimmy Chin ile Elizabeth Chai Vasarhelyi, bu kez kurmaca bir filmle karşımıza çıkıyorlar: Nyad, yüzücü Diane Nyad’ın hep hayalini kurduğu şeyi 60 yaşında gerçekleştirmek için açık denizde yaklaşık 160km yüzerek neredeyse imkânsız olan Küba-Florida etabını tamamlama çabasını konu alıyor. Diane Nyad rolündeki Annette Bening’in ismi şimdiden En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülü için favoriler arasında gösterilirken, ona yakın dostu ve antrenörü rolünde Jodie Foster eşlik ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri