Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

AYNA AYNA - MUBI

Oyuncu olma hayalindeki Aylin (Manolya Maya), bir türlü tamamlayamadığı oyununu bitirmeye çalışan Frida (Şenay Aydın) ve ekonomik zorluklara rağmen tiyatrosunu ayakta tutmaya uğraşan Lale (Laçin Ceylan); İstanbul’dan üç kadının hayat hikayeleri anlatılıyor. Filmin yönetmeni Belmin Söylemez.

BABA - TRT2

Başrollerinde Oscar ödüllü iki oyuncu olan Anthony Hopkins ile Olivia Colman’ın yer aldığı, En İyi Uyarlama Senaryo Oscar’ını da kazanan Birleşik Krallık yapımı film; demans hastalığı ile mücadele eden yaşlı Anthony ve kızı Anne’in, günden güne zorlaşan hayatlarını anlatıyor.

ZÜĞÜRT AĞA - MUBI

Haraptar köyünün ağasının tüm malları, örgütlenen halk tarafından çalınıp satılır. Pek bir şeyi kalmayan ağa, İstanbul’a göçmeye karar verir. Şehir yaşamı, onun hayatını epeyce karıştırır. Bu feodalizmden kapitalizme geçiş hikayesini anlatan klasikleşmiş yapımın başrolünde Şener Şen var!

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI - NETFLIX

Mehmet ve Serin İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüfen karşılaşır. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir. Filmin diğer özel yanı ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yıllar sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçmeleri oldu.

YALDA - BLUTV

Sundance Film Festivali’nin Dünya Sineması - Drama bölümünde Jüri Büyük Ödülü’nü kazanmış İran yapımı film; kocasını öldürdüğü iddiasıyla yargılanan, 22 yaşındaki Maryam’ın (Sadaf Asgari) hikayesiyle onu, herkesin önüne çıkaran bir televizyon programını ekrana taşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri