Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

GEMİDE - MUBI

Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği film, iktidar mücadelesi veren ve bir dizi zorluğa karşı direnen gemide çalışan bir grup erkek mürettebatın hikayesini temel alıyor. Filmin kadrosunda Erkan Can, Haldun Boysan, Yıldıray Şahinler, Ella Manea gibi deneyimli isimler bulunmaktadır.

VIRGIN SUICIDES - MUBI

1970'lerde yaşayan Lisbos ailesinin beş genç kızı, baskıcı bir yaşam tarzına maruz kalmaktadır. Bu zorlu koşullar altında biri dayanamayarak intihar eder. Bu trajik olayın ardındaki sırları araştırmak üzere harekete geçen bir grup genç, Lisbos kızlarıyla yakınlaşır. Sofia Coppola'nın ilk uzun metrajlı filmi olan bu yapımda, Lost in Translation, Marie Antoinette, Priscilla gibi filmleriyle tanınan ünlü yönetmenin imzasını taşıyor.

CERTİFİED COPY - TRT2

Kitabının tanıtımı için İtalya’ya seyahat eden bir yazarın (William Shimell), Fransız bir sanat galerisi sahibi kadınla (Juliette Binoche) arasında gelişen duygusal ilişkiyi konu alan bir hikaye. İran sinemasının ünlü ismi Abbas Kiarostami tarafından yönetilen film, Taste of Cherry, Close-Up ve The Wind Will Carry Us gibi yapımlarıyla tanınıyor.

GÜVEN KAZAN - NETFLIX

Güven, Kazan isimli dizi, adeta bir psikolojik sınav niteliğinde. Sezonun başlangıcında 11 yarışmacı arasında eşit bir şekilde bölüştürülmek üzere 250.000 dolar dağıtılıyor. Ancak bu sadece başlangıç. Yarışmacılar, paylarına düşeni kabul edecek mi, yoksa açgözlülükleri ve güvensizlikleri nedeniyle birbirlerini elemek için mi mücadele edecekler?

Netflix'in Güven, Kazan Dizisi, insan doğasını merkezine alıyor. Açgözlülük ve güvensizlik, sağlam ilişkileri dahi tehdit ederken, yarışmacılar kendi iç mücadeleleri ve birbirleriyle çatışmalarıyla gerçek bir sınavdan geçiyorlar. Herkesin kazanma hedefiyle başladığı bu oyunun sonunda, paylaşma duygusunun galip gelip gelmeyeceği ise büyük bir soru işareti olarak ön plana çıkıyor.

UÇUK BİR İŞ - NETFLIX

Uçuk Bir İş, Londra'dan Zürih'e gönderilen 777 uçağıyla taşınan 100 milyon dolar değerindeki altın külçelerini çalmak amacıyla bir araya gelen deneyimli bir hırsız ile FBI için görev yapan eski sevgilisinin serüvenini anlatıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri