Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim? Hafta sonu hangi filmler var?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

ÖZEL HABER - ANADOLUGAZETE.COM.TR

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

SAUL’UN OĞLU - MUBİ

1944’te, Naziler’in toplama kampında çalışmaya zorlanan Yahudilerden biri olan Saul Ausländer’in, çocuk cesedi bulmasıyla başlayan iki günlük hikayesi anlatılıyor. 88. Akademi Ödülleri’nde Yabancı Dilde En İyi Film dalında ödülün sahibi bu filmle Macaristan olmuştu.

ELVEDA BERLİN – MUBİ

Usta yönetmen Fatih Akın imzalı Elveda Berlin, Alman yazar Wolfgang Herrndorfs'un 30 ülkede basılan ve 2 milyondan fazla kopya satan best seller romanından beyazperdeye uyarlanıyor.

Zengin, ancak birbiriyle doğru düzgün iletişimi olmayan bir ailenin çocuğu olan 14 yaşındaki Maik (Tristan Göbel), yaz tatilini tek başına geçirmek zorunda kalmıştır, nitekim babası bir iş yolculuğuna çıkmış, annesi ise alkol tedavisine alınmıştır. Sınıflarına sonradan gelmiş göçmen Andrej Tschick (Anand Batbileg) bir gün çalıntı bir Lada Niva ile kapısına gelir. Maik ilk başta tereddüt etse de yeni arkadaşıyla yolculuğa çıkmayı kabul eder. Berlin'den başladıkları bu yolculukta hiç hayal edemedikleri olaylarla karşılaşıp biraz daha büyüyeceklerdir.

MÜKEMMEL BİR HİKAYE – NETFLIX

Kendi düğününden kaçan Margot, hayattaki amacını kaybetmiş gibi hissetmektedir. Ama deli dolu David sayesinde yolunu tekrar bulabileceğinin henüz farkında değildir.

Tyrone’u Klonlamışlar – NETFLIX

Tuhaf bir üçlü (John Boyega, Teyonah Parris ve Jamie Foxx), bir dizi ürkütücü olayın ardından kendilerini mahallelerindeki şeytani komployu araştırırken bulur. Siyahlara odaklanan klasik bir uyuşturucu hesaplaşması gibi başlayıp, komedi ve bilim kurguya yol alan They Cloned Tyrone, Jamie Foxx’un oyunculuğuyla öne çıkıyor.

Terzi – NETFLIX

Peyami, yeteneğini büyükbabasından miras alan başarılı bir terzidir. Büyükbabasının ölümünün ardından Peyami, herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenir. Bu sırada istismara uğradığı ilişkiden kurtulmaya çalışan Esvet, kendisini sırlarıyla birlikte Peyami ve Mustafa'nın hayatında bulur.

Şimdi ikinci sezon da yayında!

BEHZAT Ç. ÇEKİÇ VE GÜL – BLUTV

Çekiç ve Gül’ün ikinci sezonu için geri sayım başlarken, ilk sezonunu hala BluTv’den izlenebilir durumda. Behzat, değişen Ankara’ya karşı yine tek başına direnmeye çalışıyor. Ankara’yı değiştirmek isteyenlerle yine kendi bildiği yöntemlerle mücadele ediyor.

BEYNELMİLEL – AMAZON PRİME

Beynelmilel 1982 yılında geçen komik olayları konu edinen bir film. Bir Güney kasabasında yaşayan halk, cuntanın bir silindir gibi insanların üstünden geçmesine alışmaya çalışmaktadır. Askeri yönetime ayak uydurmaya çalışan kasaba halkı ve bir müzik grubu üzerinden dönemin trajikomik olaylarına uzanıyoruz. Müzisyen baba Abuzer ve üniversiteye hazırlanan kızı Gülendam öyküsü bize ülkenin yakın döneminde yaşananları mizahı bir dille hatırlatıyor. Yönetmenliğini Muharrem Gülmez ile senarist Sırrı Süreyya Önder’in yaptığı film, Barış Pirhasan ve Levent Kazak’ın öncülüğünü yaptığı Senaryo Stüdyosu’nda doğdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri