Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim? Hafta sonu hangi filmler var?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

ÖZEL HABER - ANADOLUGAZETE.COM.TR

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

ASLI İNANDIK İLE HEYKEL Mİ? (GAİN)

Anadolu'nun çeşitli yerlerine serpiştirilmiş, o yörenin kimliğini yansıttığı iddia edilen ürün tanıtım heykelleri çok konuşuldu. Bunların heykel olup olmadığı üzerine çok tartışıldı.

Dev çay bardağı, tepesinden şu fışkırtan mısır, eşeğine ters binmiş Nasreddin Hoca...

Aslı İnandık bunların heykel olup olmadığını soruşturuyor. Akıcı anlatısı, ilginç üslubu, kimilerinin itici bulabileceği ses tonuyla stetoskopunu uzatıp ekonomisi kısıtlı, tarımı ve hayvancılığı bitirilmiş şehirlerimizin sırtını dinliyor. Tarımsal faaliyetlerin geçim kaynağı olmadığı bir yerde Nasreddin Hoca eşeğe ters binmesin de ne yapsın? Göl kazara maya tutsa yoğurdu yine Kanada'dan falan alırız!

THE PALE HORSE (BLUTV)

1960'lar Londra'sında geçen üç bölümlük dizide bir kadın kaldırıma yığılıverir. İlk başta ölümü ateşli bir hastalık sonucu gibi görünse de ayakkabısının altından çıkan bir liste işin rengini değiştirir. Kısa bir araştırmanın ardından bu listedeki isimlerin birçoğunun şüpheli bir biçimde "doğal ölüm"e kurban gittiği anlaşılır. Listede sağ kalan üç erkek vardır. Hangisi hayatta kalacaktır?

Agatha Christie'nin aynı adlı romanından uyarlanan dizide bir ölüm büyüsünün izleri sürülüyor, okların gösterildiği bir küçük kasabaya varılıyor. Türkçeye de 'Ölüm Büyüsü' adıyla çevrilen roman yazarın mistik öyküleri arasında. Atmosferi kurana kadar yavaş ilerleyen ama gerilim ağlarını ören dizide başrolleri Rufus Sewell ile Kaya Scodelario paylaşıyorlar.

PAİNKİLLER (NETFLIX)

Painkiller, Amerika'daki opioid salgının nasıl ortaya çıktığını ve sonuçlarını gözler önüne seriyor. Dizide, bu krizin suçlularının, hayatları değişen kurbanların ve gerçeğin peşine düşen bir soruşturmacının yaşamına odaklanılıyor.

DÜNYA BU (GAİN)

GAİN, yeni bir komedi dizisi yayınladı. Skeç mantığıyla ilerleyen ve her bölümde dört bağımsız hikâyeye yer veren Dünya Bu’yu, KALT ekibinden Erman Çağlar ve Ozan Akyol ile Ayak İşleri’nin senaristlerinden Volkan Öge birlikte yazmış, Gibi’deki yönetmenliği övülen Ömer Sinir çekmiş.

Kısa kısa rollerle karşımıza çıkan 180 kişilik oyuncu kadrosunda Berrak Tüzünataç, Bülent Şakrak, Cemal Hünal, Çağdaş Onur Öztürk, Erdem Şenocak, Erman Çağlar, Ertan Saban, Murat Kılıç, Muttalip Müjdeci, Sinan Bengier ve Şebnem Bozoklu gibi isimler yer alıyor.

Skeçler arasındaki tutkal, güya hepsinin batan bir gemiden kıyıya vuran valizde bulunan görüntüler olması. Gizemli bir adam, modası geçmiş, eski tip medyalara kaydedilmiş görüntüleri izlerken, biz de onunla izlemiş oluyoruz.

KIRIK BİR AŞK HİKAYESİ (MUBI)

Kırık Bir Aşk Hikayesi filminde birbirlerini seven fakat ayrılmak zorunda olan Fuat ve Aysel’in hikayesini anlatılır. Genç bir iş adamı olan Fuat işleri kötüye gidince ailesinin baskısı ile bir fabrikanın kızıyla nişanlanır. Bu aşkı istemeyen Fuat, köye yeni gelen edebiyat öğretmeni Aysel’i görür görmez genç kadına aşık olur. Aysel, her gün kendisini görmek için türlü bahaneler yaratan Fuat’a başta mesafeli davranır. Zaman geçtikçe yakınlaşan Fuat ve Aysel birçok sorunla uğraşmak zorunda kalır.

Kırık Bir Aşk Hikayesi, yönetmenliğini Ömer Kavur'un üstlendiği, Selim İleri'nin özgün senaryosunun Kavur tarafından uyarladığı 1981 çıkışlı Türk filmidir. Film Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri