Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: 3 milyona yakın öğrenciyle yaz Kur'an Kursları tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bu yıl yaz Kur'an kurslarına katılan öğrenci sayısının 3 milyona yaklaştığını duyurdu. Başkan Erbaş, sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajda, kursa katılan öğrencilere, velilere ve kurslarda görev alan hocalara teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği yaz Kur'an kursları, Türkiye genelindeki kapanış programlarıyla sona erdi. Erbaş, mesajında, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 3 milyona yakın öğrencimizin katılımıyla tüm Türkiye'de gerçekleştirdiğimiz yaz Kur'an kurslarımızı ülkemizin dört bir yanında düzenlenen kapanış programlarıyla tamamladık elhamdülillah” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE VE EĞİTİMCİLERE TEŞEKKÜR

Başkan Erbaş, Kur'an-ı Kerim ve manevi değerlerin öğrenilmesi için büyük gayret gösteren öğrencilere teşekkür ederken “Nesillerimize manevi değerlerimizi ulaştırmaya çabalayan Kur'an kursu öğreticilerimize, din görevlilerimize, bu hizmetlerde emeği geçenlere, velilerimize ve hayır sahiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kapanış programlarının fotoğraflarını da paylaşan Erbaş, yaz Kur'an kurslarının başarılı bir şekilde tamamlandığını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri