Dünya nefesini tuttu: Meksika kongresinde uzaylı cesetleri sergilendi

Meksika'da UFO'ların varlığına dair ciddi deliller masaya yatırıldı. Dünyayı şok içinde bırakan görüntüler sonrası olay gündeme bomba gibi düştü.

ABD Temsilciler Kongresi'nde 3 eski asker ve istihbarat uzmanının yeminli ifadelerinde UFO'ların varlığını dile getirmeleri ve dünya dışı varlıkların dünyaya geldiğini söylemeleri sonrası UFO gündemi daha önemli bir hale geldi. Gündem şimdi de Meksika kongresinde uzaylı cesedi yayımlamasıyla çalkalanıyor.

Meksikalı gazeteci Jaime Maussan, uzaylılar ve UFO'lar hakkında uzun zamandır çalışmalarına devam ediyor. Maussan'ın çalışmaları Meksika'da meyvelerini uzaylı cesedi olarak verdi. Maussan, Peru'da bulunan iki uzaylı cesedini kongrede yayımladı.

Maussan, iki tane dünya dışı varlık olarak tanımladığı, normal insandan küçük canlıların cesedini tanıttı. Peru'nun And Dağlarına yayılmış Cusco şehrinde bulunan cesetler, tahmin edildiği üzere bin yıllıklar. Bilim insanları ve gazeteciler kongreye katılırken, tüm dünyanın gözü bu yayındaydı.

"CESETLER İNSAN DEĞİL"

Yeminli ifade veren Maussan, Meksika hükümeti ve ABD'li yetkililere bu iki varlığın ne olduğu ve hangi türle alakalı olduğunu bulmalarını istedi. UFO uzmanı olarak tanımlanan Maussan, "İki ceset dünyaya ait değil. Bizimle aynı yaşamsal evrimi geçirmemişler." Açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri