E-5 Karayolu’nda 3 servis aracı, 1 su tankerinin karıştığı zincirleme kazada 13 yaralı

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda bu sabah erken saatlerde meydana gelen zincirleme kazada 13 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik akışı uzun süre aksadı.

Kaza, saat 06.45 sıralarında E-5 Karayolu'nun Göl mevkisinde Edirne istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre, 34 LUN 036 plakalı servis minibüsü sürücüsü ile diğer bir servis minibüsünün şoförü olan Ömer Suiçmez arasında trafikte tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Ömer Suiçmez durmayarak aracıyla 34 LUN 036 plakalı servis minibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden araçların ardından gelen bir başka servis minibüsü ve su tankeri de kazaya karıştı, bu da zincirleme bir kazaya neden oldu.

Kazada, üç servis minibüsü ve bir su tankeri hasar gördü. Servis minibüslerinde bulunan 13 kişi yaralandı. Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Kaza nedeniyle E-5 Karayolu’nun Edirne istikametinde trafik akışı iki şeritte durdu. Polis ekipleri trafik akışını tek şeritten sağlamak için müdahalede bulundu, ancak kaza sonrası oluşan yoğunluk uzun araç kuyruklarına neden oldu. Kazaya karışan araçların çekilmesi ve yolun temizlenmesi çalışmaları devam ederken, trafiğin normale dönmesi zaman aldı.

Kaza yerinde incelemelerde bulunan yetkililer, trafik güvenliği açısından sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın nedenlerine dair ayrıntılı inceleme yapılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri