Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'davetiye' cevabı: ''Acemi adaya postalayacağım''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un kendisine yönelik yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu, Silivri İçme Suyu Yatırımları Açılış Töreni ve Halk Buluşması'nda konuşarak Murat Kurum'un iddialarını yanıtladı.

Murat Kurum'un kendisini davet etmediği yönündeki iddialarına karşılık olarak, İmamoğlu Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan'ın davet mailini yayımlayarak cevap verdi. İmamoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

"Cuma günü Sancaktepe'de, 'Daha önce hiç davet edilmemiştim. İlk kez Sirkeci-Kazlıçeşme Tren Hattı için bir davet geldi, teşekkür ederim. Bu davete katılacağım' dedim. Ertesi gün Murat Kurum'un açıklamalarını duydum. Kendisi, Ulaştırma Bakanı'na sordum diyor, 'İmamoğlu davet edilmedi' diyor. Bu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın İstanbul'da bir açılışa davet edilmemesine sevinen birinin tutumu olabilir mi?

İş burada bitmiyor. Göstereceğim bir mail var, bu bana gönderilen davet maili... Davet kimden geliyor? Açılışın yapıldığı yerin ilçe Belediye Başkanı, sayın Ergün Turan'dan geliyor. Nereye geliyor? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı protokolüne geliyor. Yani bu davet, benim protokolüme 27 Şubat'ta ulaşmış. Şimdi, 'Kendi kendine davet uyduruyor' diyen bu adaya bunu postayla yollayacağım. Utanır mı bilmem! Bu maili gördüğü zaman nasıl kıvıracağını merak ediyorum."

İmamoğlu, ayrıca iktidara göndermelerde bulunarak, "İhmali, israfı, ihaneti biz ortadan kaldırdık. Onların işi ihmal, israf ve ihanet. Bizim işimiz ise icraat ve bereket..." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri