Ekrem imamoğlu'ndan Murat Kurum'a tepki! ''Allah akıl versin''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenidoğan-Söğütlüçeşme metro hattı yapımı açılışında önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un "8 km metro hattı yaptı" sözlerine tepki gösteren İmamoğlu, bu ifadenin saygısız siyaset olduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu, 5 yılda tamamlanan 65 kilometrelik metro hattını 8 kilometre gibi göstermeye çalışan anlayışa şaşırdığını dile getirerek, bu tür bir siyasetin emek hırsızlığı olduğunu vurguladı.

Metro projelerinin İstanbul'un ulaşım sorunlarının temel çözümü olduğunu ifade eden İmamoğlu, önceki dönemlerde yapılan metro projelerini hatırlatarak, kısa sürede gerçekleştirilen metro atılımını övdü. İmamoğlu, bu başarının altında emeği geçen herkese teşekkür ederken, rakip partinin bu başarıyı geçemeyeceğini ve kendilerine çeki düzen verirse belki onların peşinden gelebileceklerini belirtti.

İmamoğlu, siyasi rakiplerin milleti aldatmaya ve manipüle etmeye çalıştığını dile getirerek, bu tür yanlış anlayışlara karşı milletin sandıkta gereken dersi verdiğini hatırlattı. Özellikle 31 Mart seçimlerinin kutuplaştırmaya son verecek bir fırsat olduğunu vurgulayan İmamoğlu, bu seçimin insanları birleştirecek ve ayrıştırmayacak bir yaklaşımı yansıtması gerektiğini belirtti.

Son olarak, İmamoğlu, metro hattı açılışında verilen sözlerin tutulması gerektiğini ve hizmetin tüm İstanbul'a eşit şekilde sunulması gerektiğini vurgulayarak, gelecek seçimlerin demokrasiye ve hizmete olan inancı pekiştireceğine inandığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri