Elazığ'da ilginç ilan tüm dikkatleri üzerine topladı!

Elazığ'da bir fırıncının camına astığı ilan görenleri şaşırttı. Müşterilere para üstü vermede sıkıntı yaşayan fırıncı 100 TL bozuk para getirene 110 TL para vereceğini yazdı. Camdaki ilan birçok vatandaşın ilgisini çekti.

Elazığ'da bozuk para sıkıntısı yaşayan bir esnaf, bu ihtiyacını camına bir yazı yazarak karşıladı. Fırıncılıkla uğraşan esnaf camına ''100 TL 1'lik demir para getirene 110 TL verilir'' şeklinde bir yazı yapıştırdı. Diğer vatandaşların da ilgisini çeken yazı sayesinde fırıncı kısa sürede çok sayıda bozuk para topladı.

100 TL GETİR 110 TL AL

Fırıncı Ensari Altındağ'ın fırın dükkanı camına yapıştırdığı yazı çok kısa sürede 3 bin TL civarında paraya ulaşmasını sağladı. Müşterilere para üstü verirken sıkıntı çeken Altındağ bulduğu ilginç çözüm ile hafızalara kazındı.

Fırında çalışan Yusuf Altındağ da fırına gelen müşterilere para üstü verirken zorlandıklarını cama yazı yazarak ürettikleri çözümün kendilerine hızlı bir şekilde geri dönüşler sağladığını belirtti. Ekmek ve poğaça alan ve kendilerine kağıt para veren müşterilerine bozuk para üstü vermekte zorlanan Altındağ, çözüm olarak patronlarının bu uygulamayı başlattığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri