Erbakan'dan İnstagram kısıtlaması yorumu!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Aylık Olağan İl Başkanları toplantısında çeşitli konulara değindi. Erbakan, özellikle Instagram'a getirilen erişim engeli ve İsmail Haniye'nin suikastı hakkında açıklamalarda bulundu.

İsmail Haniye'nin suikastına taziye dileklerini ileten Erbakan, “Acımız çok büyük. Bebek ve çocuk katili, terörist rejim hain bir saldırıyla Filistin Davası'nın kahramanlarından büyük mücahid Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi şehit etti. Şehit İsmail Haniye'ye tüm Yeniden Refah Partisi camiası olarak en içten dileklerimizle baş sağlığı diliyoruz. Başta Filistin halkı olmak üzere bütün İslam aleminin başı sağolsun. Böyle bir dava adamına şahadet yakışırdı” ifadelerini kullandı.

Instagram'a getirilen erişim engeline dair değerlendirmelerde bulunan Erbakan, platformların Siyonizm'in kontrolünde olduğunu öne sürdü. “Instagram; bizim her zaman söylediğimiz bu sosyal medya platformları maalesef Siyonizm'in kontrolünde” diyen Erbakan, sosyal medya platformlarının insan hakları ve hayvan hakları konularında çift standart uyguladığını belirtti. Erbakan, ayrıca Türkiye'nin kendi sosyal medya platformlarını kurması gerektiğini vurgulayarak, “Kendi sosyal medya platformlarımızı kurmamız, aynı kendi bankacılık ve finans sistemimiz gibi bunları da oluşturmamız lazım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri