Erdoğan'ın hedefinde Ankara ve İstanbul var: Yerel seçim mesaisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısında açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin il başkanları toplantısında yerel seçimler ile ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan kongre süreci sonrasında seçim çalışmalarının hız kazandığını belirterek, Kongremizin ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı çok daha yoğun bir şekilde başlattık. Partimizin öncelikleri çerçevesinde seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı Türk siyasetine örnek olacak bir demokrasi ikliminde sizlerin de desteğiyle tamamladık. Yarın kamu görevlilerinin istifa süresi doluyor. Meclis üyeliği için başvuruları 3 Aralık'a kadar alacağız'' ifadelerini kullandı.

3 Aralığa kadar adaylık başvurularını alacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Süreç kendi mecrasında ilerlerken biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız. Temayül yoklamalarıyla saha araştırmalarıyla, istişarelerle, görüşmelerle, partimize mahsus diğer yöntemlerle adaylarımızı belirleyeceğiz. Kampanya ekibimiz de çalışmalarına başladı'' açıklamalarıyla seçim kampanyasının başladığını duyurdu.

ERDOĞAN'IN HEDEFİNDE CHP VARDI

Erdoğan yaptığı konuşmada MHP ile görüşmelerin olumlu geçtiğini aktardı. Yerel seçimlerde hedeflerinin Ankara ve İstanbul olduğunu belirten Erdoğan, ''İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi gerçek belediyecilik ile tekrar buluşturmaktır'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri