Eski eşi vurdu, oğlu babasını korumak için silahı sakladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Hacı Ömer Alçı adlı şahısın 3 yıl önce boşandığı eski eşi Hüsne Topal'ı öldürdüğü ve eşinin yardımına koşan Sedat T.'yi de yaraladığı bir olay yaşandı.

Olay, Geriş Mahallesi Hacıyeri Caddesi'nde meydana geldi. Hacı Ömer Alçı, eski eşiyle bir tartışma yaşadıktan sonra silahını çıkararak hem eski eşini hem de yardıma gelen Sedat T.'yi vurdu. Silahtaki mermilerin bitmesinin ardından olay yerinden kaçan Alçı, daha sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Olayda hayatını kaybeden Hüsne Topal'ın cansız bedeni, Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra memleketi Hatay'a gönderilmek üzere Bodrum-Milas Havalimanı'ndan uçakla gönderildi.

Hacı Ömer Alçı'nın emniyetteki ifadesinde, eski eşini "aldattığı" gerekçesiyle vurduğunu söylediği belirtildi. Alçı, adliyeye sevk edilirken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Olayın ardından Hacı Ömer Alçı'nın oğlu B.A. ve arkadaşı E.D. de suç delillerini gizledikleri iddiasıyla gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri