EURO 2024'te çeyrek finale yükselen A Milli futbol takımımızdan Avusturya'ya jest: Alkışlarla uğurladılar

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, A Milli Takımımız son 16 turunda nefes kesen bir maçta Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Merih Demiral'ın attığı gollerle galibiyeti getiren milliler, maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Ancak bu sevincin ardından sergiledikleri davranışla da alkış topladılar.

Son düdüğün ardından sahada büyük bir coşku yaşayan A Milli Takım futbolcuları, taraftarlarla yapacakları kutlama öncesinde, sahada büyük üzüntü yaşayan Avusturya Milli Takımı'nı alkışlarla soyunma odasına uğurladı. Bu centilmenlik hareketi, hem sahada hem de tribünlerde takdirle karşılandı.

Futbolcuların bu jestine tribünlerdeki taraftarlar da destek vererek Avusturya futbolcularını alkışladı. Ortaya çıkan bu güzel görüntüler, sporun dostluk ve saygı çerçevesinde nasıl yapılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Avusturya futbolcularını alkışlarla uğurladıktan sonra A Milli Takımımız, saha ortasında taraftarlarla büyük bir kutlama yaptı. Takım, saha ortasında taraftara "üçlü" çektirdi ve bu anlar büyük bir sevinçle kutlandı.

Bu davranışıyla A Milli Takımımız, sadece futbol başarısıyla değil, aynı zamanda spor ahlakıyla da takdir topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri