Eylem Tok ve oğluna kırmızı bülten!

Eyüpsultan'da yaşanan trajik bir kaza sonucu 1 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili şok edici gelişmeler yaşanıyor. Kazann ardından oylunu Mısır'a kaçıran anne Eylem Tok ve kazaya karışan oğlu T.C hakkında kırmızı bülten talebi yapıldı.

Türkiye gündemine oturan kazanın ardından gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 17 yaşında ehkliyetsiz kazaya karışan oğlunu yurt dışına kaçıran anne ve oğluna kırmızı bültenle arama getirildi.

Lüks ciple arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden bir gruba çarpan ve kaza sonucu bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok'un olay yerinden kaçarak Mısır'a gitmeleri, kamuoyunda büyük infiale yol açtı.

Eyüpsultan'daki bu korkunç olayın ardından, Eylem Tok'un oğlu ile birlikte kaçması ve olayın ardından ülke dışına çıkması üzerine Adalet Bakanlığı'na kırmızı bülten talebi gönderildi. Toplumun tepkisini çeken bu kaçışın ardından yetkililer, anne Eylem Tok'un yakalanarak adalet önüne çıkarılması için gerekli adımların atılmasını talep etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri