Eylem Tok ve oğlunun ABD'deki görüntüleri gündemi sarstı!

Geçen ay İstanbul'da 4 kişinin yaralandığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında kazayı yapan 17 yaşındaki zanlı ile annesi Eylem Tok ABD'ye kaçmıştı. ABD'de Hürriyet gazetesinin eski New York temsilcisi gazeteci yazar Razi Canikligil, Tok ve oğlunu taksiye binerken görüntüledi. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde geçtiğimiz ay yaşanan lüks cip kazasında bir kişinin hayatını kaybetmesi ve 4 kişinin yaralanmasının ardından, maktul Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

''ANNE İLE ÇOCUK GELİR TESLİM OLUR ERTESİ GÜN BUYURSUNLAR GELSİNLER TAZİYEYE''

İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, İstanbul Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada, karşı tarafın kendileriyle dolaylı olarak iletişime geçtiğini belirterek, "Maddi ve manevi yanımda olduğu söylendi. Maddi kısmını kenara bırakıp buyurun gelin dedik. Fakat şu ana kadar benimle iletişime geçen olmadı. Bir aile dostumuz aranmış, böyle konuşulmuş. 10 veya 12. gün dolaylı olarak taziyeye geleceklerini ilettiler bana fakat ben yine aynı sözümü tekrarladım. Anne ile çocuk gelir teslim olur, ertesi gün buyursunlar, gelsinler taziyeye. Sizlere de bilgi vereceğim, aile benim taziyeme geliyor diye" şeklinde konuştu.

ABD'DE KAHKAHA ATARKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Öte yandan, firari anne ve oğlunun son fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Hürriyet gazetesinin eski New York temsilcisi gazeteci yazar Razi Canikligil, firari anne oğulun New York'taki görüntülerini yayınladı. Fotoğraflarda 57. Cadde ile 6. Caddenin köşesinde objektife yansıyan anne ile oğlunun kahkahaları dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Hatırlanacağı üzere, 1 Mart günü İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen kazada arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba lüks cip çarpmış, kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken 4 kişi yaralanmıştı. Kazayı yapan aracın sürücüsü ise yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu T.C. çıkmıştı.

Olay yerine gelerek oğlunu alan anne Eylem Tok, aynı gece oğluyla birlikte yurt dışına kaçarak Mısır'a gitmişti. Daha sonra ise ABD'ye kaçtıkları tespit edilmişti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, T.C. ve annesinin Türkiye'ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçildiğini belirtmişti. Mısır Interpolü tarafından şahısların Mısır'dan ABD istikametine çıkış yaptıklarının bildirilmesi üzerine, adı geçenlerin ABD'den ülkemize iadesi amacıyla geçici tutuklama talep evrakının hem diplomatik kanaldan hem de Interpol aracılığıyla ABD yetkili makamlarına iletilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri