Fahrettin Altun'dan 'Gazze için susma!' paylaşımı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden İsrail katliamı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla İsrail'in Gazze'deki katliamlarına dikkat çekti.

Videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesiyle, Gazze'de yaşanan insanlık dramına vurgu yapıldı. Altun, yaptığı açıklamada, Gazze’de insanlığın en karanlık dönemlerinden birinin yaşandığını belirterek, bu soykırımın sadece Gazze'nin değil, tüm insanlığın vicdanını sarsması gerektiğini ifade etti.

Altun’un paylaştığı videoda, Gazze'de 333 gündür süren saldırıların şehirleri yerle bir ettiği, işgalci İsrail güçlerinin camilere, kiliselere, okullara ve hastanelere bomba yağdırdığı, gazetecilerin kasıtlı ve sistematik şekilde hedef alındığı belirtildi. Ayrıca, Gazze'deki çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve masum sivillerin temiz suya, yiyeceğe ve sağlık hizmetlerine erişim imkanından mahrum bırakıldığı vurgulandı.

Altun, bu soykırımın sadece Gazze'nin değil, tüm insanlığın vicdanını sarsması gerektiği vurgulanarak, uluslararası toplumun bu barbarlığa karşı birlik olup tepki göstermesi gerektiği çağrısı yapıldı. Altun, adalet ve insanlık adına, Gazze'deki soykırımı durdurmak ve çocukların güvenliğini sağlamak için hep birlikte çaba gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Son olarak, Gazze'deki durumu görmezden gelmenin bu zulme ortak olmak anlamına geleceği ifade edilerek, adalet ve insanlık adına bu soykırıma karşı güçlü bir şekilde ses yükseltilmesi gerektiği mesajı verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri