Fatih Erbakan’dan Erdoğan görüşmesi sonrası ‘Ankara ve İstanbul adayı’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı, AK Parti Genel Merkezi’nde ağırlamıştı. Toplantının ardından Erbakan açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleştiğini söylediği görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Görüşmede, Gazze'deki gelişmeler ve Türkiye'nin gündemi başta olmak üzere çeşitli konular ele alındı. Erbakan, yaklaşan seçimler ve olası iş birlikleriyle ilgili fikir alışverişleri yapıldığını ifade etti.

ANKARA VE İSTANBUL'DA İŞ BİRLİĞİ OLACAK MI?

Erbakan, yaptığı açıklamada, "Bu aşamada görüşmede dile getirilenleri paylaşmakla yetiniyorum. Zamanı geldiğinde daha detaylı açıklamalar yapılabilir." şeklinde konuştu. Yeniden Refah Partisi'nin Ankara ve İstanbul'da belediye başkanı adayı çıkarmama ve AK Parti ile ittifak konusundaki sorulara ise Erbakan, "Seçimle ilgili bazı konular konuşuldu ancak şu an için bu kadarıyla yetinmek daha uygun olur. Teşkilat ve yetkili kurullarımızla istişareler yapılacak, hayırlı sonuçlara ulaşmak temennimiz." şeklinde yanıt verdi.

Görüşmeye ilişkin gelecek beklentilere dair bir soru üzerine Erbakan, yakın zamanda bir görüşme planlarının olmadığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri