Fatih Terim de davaya dahil oldu: Banka hesaplarına inceleme

Seçil Erzan'ın başrolde olduğu ve birçok futbolla tanınan ismin da dahil olduğu dolandırıcılık davasına Fatih Terim de dahil edildi.

Seçil Erzan, özel bir bankanın müşterilerine yüksek getirili bir kapalı fon sistemi önererek yatırım talep etti. Yatırımcılar, topladıkları milyonlarca doları Erzan'a teslim etti ancak vade gelip ödeme yapılmayınca mağdur olduklarını fark ettiler.

Yapılan incelemeler sonucunda Erzan'ın, banka kayıtlarına girmeden vergi yaratmayacak bir kazanç sistemi üzerine kurduğu anlaşıldı. Bu sistem, futbolcular ve iş insanları gibi ünlü kişileri yüksek getiri vaadiyle cezbetmişti.

Fatih Terim'in adının geçtiği 'Fatih Terim Fonu' iddiası da bu süreçte gündeme geldi. Şikayetçiler, Erzan'ın kendilerine Fatih Terim adına kayıtlı bir fon olduğunu söylediğini ancak bu fonun gerçek olmadığını ve dolandırıcılık olduğunu fark ettiklerini ifade etti.

Bu süreçte, Fatih Terim'in yanı sıra Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Semih Kaya gibi Fatih Terim döneminde Galatasaray’da oynamış isimlerin de mağdur olduğu olayda 19 kişinin dolandırıldığı belirtiliyordu.

Olayların ardından Fatih Terim’le ilgili bir adli gelişme olmaması kamuoyunda tepki çekmişti. Fatih Terim’in banka hesaplarına İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, tarafından teknik inceleme başladığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri