FETÖ'cü hakimler tekneyle kaçmaya çalışırken yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen KISKAÇ-28 operasyonu hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Yerlikaya, FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen 5 hakimin, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandığını açıkladı. Operasyonun görüntülerini de kamuoyu ile paylaşan Bakan, yakalanan kişilerin tekne ile yurt dışına çıkış yapmayı planladıklarını belirtti.

FETÖ ÜYELERİ KAÇIŞ GİRİŞİMİNDE YAKALANDI

Yerlikaya, Marmaris’te düzenlenen başarılı operasyonla FETÖ üyeliği nedeniyle mesleklerinden ihraç edilen 5 hakimin yakalandığını duyurdu. Zanlılar, tekne ile Muğla’dan yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken güvenlik güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Operasyon sırasında toplam 13 kişinin gözaltına alındığı ve bu kişilerin tamamının tutuklandığı bildirildi.

OPERASYONUN AYRINTILARI PAYLAŞILDI

Bakan Yerlikaya, operasyonun planlanmasında ve icrasında güvenlik güçlerinin titizlikle çalıştığını vurgulayarak, yakalanan kişilerin FETÖ bağlantılarının uzun süredir takip edildiğini ifade etti. KISKAÇ-28 operasyonunun, örgüt üyelerinin yurt dışına kaçış planlarını boşa çıkardığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri