FOX TV isim değişikliğine gidiyor: FOX TV’nin yeni adı ve simgesi belli oldu

Türkiye'nin önemli televizyon kanallarından biri olan FOX TV, isim hakkı süresinin dolması ve daha önce duyurulan isim değişikliği kararı sonrasında yeni bir döneme adım atmaya hazırlanıyor. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı tarafından yapılan açıklamaya göre, FOX TV, NOW TV olarak yeniden markalaşma sürecine girdi.

Önceden duyurulan isim değişikliğinin ardından, FOX TV'nin logosunda da bir değişiklik gerçekleşti. İlhan Taşçı, yaptığı açıklamada, "FOX TV, marka yenilenmesi kapsamında logo değişikliğine gitme kararı almıştır. Yeni adıyla Now TV, kanalın izleyiciyle buluşacağı yeni bir dönemi başlatıyor. Bu değişiklikle birlikte izleyicilere daha geniş bir içerik yelpazesi sunmayı hedefleyen Now TV, sektördeki yenilikçi yaklaşımını logo ve isim değişikliğiyle pekiştiriyor" dedi.

Now TV'nin, Türkiye televizyon sektöründeki diğer kanallardan farklı ve özgün bir kimliğe sahip olacağı belirtilirken, izleyicilere çeşitli programlar, dizi ve özel içeriklerle zengin bir televizyon deneyimi sunmayı amaçladığı ifade edildi.

FOX TV, yeni ismi ile ilgili paylaşımı sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı. Resmi X hesabı üzerinden “Sevdiğiniz FOX şimdi NOW oluyor!” açıklamasıyla videolu bir paylaşım yapan FOX TV, isim değişikliğini açıkladı. NOW TV ismi sosyal medya kullanıcıları tarafından olumlu, olumsuz çok sayıda paylaşıma sahne oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri