Gazeteci Ali İnandım'dan ABD'de yaşananlara ilişkin dikkat çeken analiz

Gazeteci Ali İnandım, ABD'de yaşananlara ilişkin bugünkü köşesinde dikkat çeken bir analize yer verdi. İnandım, 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısını hatırlatarak "İkiz Kuleler, bu senaryonun açılış sahnesiymiş. Var olan ekonomik sistemin çöküşü simgeleniyor bu sahneyle. Dünyaya çok pahalıya mal olacak bu yapım gerçekleşirse eğer, insanlığın ödeyeceği bedele paha biçemeyiz." dedi.

HABER: CANSU BALOĞLU

anadolugazete.com.tr Yazarı Ali İnandım, bugünkü köşe yazısında ABD'de çok önceden yazılmış bir senaryo olduğunu belirterek "11 Eylül 2001’de New York’ta yıkılan İkiz Kuleler, bu senaryonun açılış sahnesiymiş. Var olan ekonomik sistemin çöküşü simgeleniyor bu sahneyle. " ifadelerine yer verdi.

Yaşananların senaryo olduğuna ilişkin kanaatini şu sözlerle dile getiren İnandım, "Senaryo olduğuna şuradan kanaat getiriyoruz: Dünya Ekonomik Forumu (WEF), gazeteci ya da akademisyen olmayan işadamları, onların kontrolündeki basın-yayın kuruluşları, kehanetvari sözler söylüyor, ne olacağına ilişkin sayfalar basıyor, filmler, belgeseller yayınlıyorlar." diye yazdı.

Yazısına "Önce insan azaltacaklar" ara başlığı ile devam eden yazarımız Ali İnandım, COVID-19 sürecine atıf yaparak "Örneğin Bill Gates, ortada yokken Kovid-19 diye bir virüs telaffuz ediyor, meğer çoktan aşı çalışmalarına başlayan laboratuvarın da ortağıymış, hakikaten salgın oluyor ve hatta dünya kapatılıyor." dedi.

Küresel güçlerin insanları azaltma niyetlerini de açıklayan İnandım, "Senaryonun özeti; ya salgınla ya bir dünya savaşıyla ya da üretilmiş afetlerle sizi azaltacağız, dünya bize kalacak." cümleleriyle dikkati bu alana çekti.

"KARGAŞAYI ATEŞLİYORLAR"

Dünyada yaşatılmaya çalışılan kargaşayı ateşleyen ülkeleri de ifşa eden Ali İnandım, şunları yazdı: "Sanki şimdi ABD, İngiltere, İsrail gibi ülkeler kargaşayı ateşliyor, kıyametten çıkar umuyormuş gibi görünüyor ama bu yeni senaryo, devlet, millet, din-iman, düzen tanımıyor, herkes aynı tehdit altında. Gönüllülerini de yakacak, yıkacak sonunda.

Bir ideolojik, ekonomik ya da toplumsal çatışma gerekçeleri yok, senaristlerin uçuk senaryosunu gerçekleştirmek amaç. 'Teknolojinin de sayesinde siyaset, ekonomi, toplum artık avucumuzun içinde, zaten dünyanın sahibi olmuşuz, niye devlet, toplum, insan gibi ayak bağlarıyla uğraşıyoruz, mutlak hakimiyet hakkımız.' delirmişliğinin sarhoşluğunu yaşıyorlar."

ABD KİMİN KISKACINDA?

ABD'de yaşananlara ayrı bir başlık açan Gazeteci Ali İnandım, "Amerika Birleşik Devletleri’ne gelince; 6 Ocak 2021 Kongre baskını, ABD için raydan çıkma provasıydı. Başkan Donald Trump’a ihale edilmek istendi ama senaristlerin başarılı bir provasıydı. Senaristler, böyle çatışmaları sever, gerçeklik katar hikayeye." hatırlatması yaptı.

ABD Başkan Adayı Trump'a yapılan suikast girişimine de değinen anadolugazete.com.tr Yazarı Ali İnandım, şu hususun altını çizdi: "13 Temmuz 2024’te Trump’a yapılan suikast ise trenin tekerini raydan çıkarma girişimiydi. Amaç, treni tamamen raydan çıkarmak. Başarılı olsa senaryonun bir sahnesi daha gerçekleşecekti."

Dünyanın kaderini aykırı ülkelerin belirleyeceğini not düşen Ali İnandım, Türkiye'ye de ayrı bir parantez açtı...

Yazının devamı için...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri