Gazeteci-Yazar Hasan Taşkın ameliyat oldu!

Dünya e-Basın Konseyi Başkanı, Hukukçu, Gazeteci ve Yazar Hasan Taşkın, Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde geçirdiği başarılı bir ameliyat sonrasında sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Prof. Dr. Metin Doğan, yönetimindeki uzman ekip tarafından gerçekleştirilen 1,5 saatlik operasyon sonrasında hızla iyileşen Dünya e-Basın Konseyi Başkanı, Hukukçu, Gazeteci ve Yazar Hasan Taşkın, hastaneden moralli bir şekilde ayrıldı.

''TİTİZ ÇALIŞMALARI İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Ameliyat sonrası Prof. Dr. Metin Doğan'la görüşen Taşkın, sağlık durumunun son kontrollerini tamamlayarak taburcu edilmesinin ardından memnuniyetini dile getirdi. Taşkın, yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Metin Doğan Hocam ve ekibine minnettarım. Sağlığıma kavuşmamı sağlayan titiz çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Hasan Taşkın'ın kariyeri boyunca hukuk ve gazetecilik alanındaki çalışmalarıyla tanındığı, kitapları ve makaleleriyle geniş bir okuyucu kitlesine hitap ettiği belirtildi. Sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre ara veren Taşkın, en kısa zamanda çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor.

Hastane yetkilileri, Taşkın'ın tedavi sürecinin titizlikle yürütüldüğünü ve sağlık durumunun yakından takip edildiğini vurguladı. Hasan Taşkın'ın sevenleri ve takipçileri, sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu olmasını büyük bir sevinçle karşıladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri