Gaziosmanpaşa'da 15 yaşındaki çocuğun öldürülmesine ilişkin açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa’da bir parkta 15 yaşındaki bir çocuğun öldürülmesiyle ilgili olarak 5 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yapılan yazılı açıklamada, 21 Eylül günü saat 21.00 civarında Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de yaşanan olayda, A.D. isimli gencin ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Olay sırasında A.D'nin, M.F.T. (18) ve A.O. (15) ile parkta otururken, iki kişinin kask takarak yaya olarak parka geldiği ve silahla A.D'ye ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtıkları ifade edildi. Şüphelilerin yakalanması için operasyon başlatıldığı kaydedildi.

Olayı gerçekleştiren K.C.Ö. (18) ve F.C.U. (18) ile bağlantılı oldukları düşünülen Ö.C.U. (20), R.K. (23) ve M.T. (18) de gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 2 ruhsatsız tabanca ve bir motosiklet ele geçirildiği açıklandı.

Olayın, geçmişte maktulle yaşanan bir kavga nedeniyle intikam amacıyla gerçekleştiği düşünülüyor. "Kasten öldürme" suçlamasıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri