'Gereği yapıldı-2': Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda askerlerin aleyhinde video hazırlayan şahıslar yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden ordumuz ve askerimiz aleyhinde söylemlerde bulunan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonu duyurdu.

Ali Yerlikaya, ordumuza yönelik sosyal medya hesaplarında hakaret ve aleyhte paylaşımlar yapan şahısların yakalandığını duyurdu. Bugün sabah saatlerinde 'Gereği Yapıldı' şeklinde kamuoyuna duyurulan operasyonda da askerimize sosyal medyadan hakaret eden bir şahıs yakalanmıştı.

Bunun üzerine yeni operasyon haber 'Gereği Yapıldı-2' başlığıyla sosyal medyadan paylaşıldı.

Ali Yerlikaya'nın paylaşımı şöyle:

''İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda dijital platformlarda yayınlanmak üzere çekim yapan, Ordumuz ve Askerlerimiz aleyhinde söylemlerde bulunarak hakaret eden B.T., S.Y.G., N.K. ve F.G. isimli şüpheliler yakalandı ve adli makamlara sevk edildi. Emniyet ve Jandarma Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıklarımızca; Kahraman Ordumuza, Askerimize dil uzatan, hakaret eden 57 hesap hakkında inceleme başlatıldı. Halkımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışan, terörü öven, milli ve manevi değerlerimize hakaret edenler hukuk önünde hesap vermeye devam edecek.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri