Gözler bu sefer Özlem Lina Öz ve Dr. Tayyar Öz çiftinde! Avukat Feyza Altun tek tek anlattı

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Taylan Öz'ün serveti konuşulmaya başlandı. Çiftin, ikinci bir Polat vakası olup olmadığı merak ediliyor.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın davasının açılmasında etkin rol oynayan Avukat Feyza Altun, Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Taylan Öz'ün çalışmalarını araştırmaya başladı. Özlem Öz, paylaşımlarını silmeye başladı.

Avukat Altun, X (Twitter) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Özlem Altınok Öz'ün satış gerçekleştirdiği ürünleri ve doktor olan eşi Tayyar Taylan Öz'ün yaptığı paylaşımlara dikkat çeken Altun, Tayyar Öz'ün daha öncesinde sağlık beyanından 340 bin TL ceza aldığını dile getirdi.

Öz çiftinin 1 yaş altındaki çocukların kullanması için sattığı ürünleri işaret eden Altun, sadece krem ve bebek macunu ile villada yaşan çiftin fazla şatafatlı hayatına vurgu yaptı.

ÇEKİLİŞ İDDİASI!

Altun, Öz çiftinin yaptığı çekilişlerde ise kendi yönettikleri hesapların kazandığını ardından kullanıcı isimlerini değiştirdiklerini dile getirdi. Altun, çekilişler için izin alınıp alınmadığının da araştırılması gerektiğini söyledi.

1 MİLYON KAR EDİLEN PARAYA 13 MİLYONLUK ARABA!

Öte yandan, çiftin kullandığı Renge Rover arabanın 13-14 milyon lira olduğunu, 2022 yılında çiftin kozmetik sattıkları firmada 245 bin TL vergi ödediklerini söyleyen Altun, 1 milyon kar edip 13 milyonluk arabaya binmenin imkansız olduğunu belirtti.

KLİNİKTEKİ DOKTORLAR DİKKAT ÇEKTİ

Altun, Dr. Tayyar Öz'ün kliğinin internet sitesinde yer alan doktorların yabancı isimli olduğunu belirtti.

İKİNCİ POLAT VAKASI MI?

Tüm bu araştırılmaların sonunda elde ettiği bilgileri takipçileriyle paylaşan Feyza Altun, çiftin gelirinin araştırılması için MASAK'ı etiketledi. Sosyal medya kullanıcıları ise ikinci bir Dilan Polat vakası olabileceğini, 2021 yılında kurulan şirketin ardından 'bu kadar' şatafatlı bir hayata ulaşmasının zor olduğunu belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri