GSB, öğrencilere kariyer ve motivasyon kampları düzenleyecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), yurtlarda kalan öğrencilere yönelik kariyer ve motivasyon kampları düzenleyeceğini duyurdu. Bakan Osman Aşkın Bak, kampların 19 Ekim - 8 Aralık tarihleri arasında, gençlerin kişisel gelişimlerine ve kariyer planlamalarına katkı sağlayacak atölye çalışmalarıyla gerçekleşeceğini açıkladı.

Gençli ve Spor Bakanı Bak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "GSB yurtlarımızda kariyer ve motivasyon kampları başlıyor. Bu kamplar aracılığıyla gençler, potansiyellerini keşfedecek ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar." dedi.

KAMPLAR 9 İLDE DÜZENLENECEK

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen kamplar, Antalya, Aydın, Bursa, Kastamonu, Kırşehir, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Rize'de gerçekleşecek. Kampların amacı, gençlerin hem mesleki hem de kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmek. Her kamp döneminde gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ve etkinlikler sayesinde gençler, kendilerini tanıma ve kariyer hedeflerini belirleme imkânı bulacak.

KİMLER KATILABİLİR?

Kamplara, GSB yurtlarında kalan 18-28 yaş aralığındaki gençler başvurabilecek. Başvuru kontenjanının aşılması durumunda üniversite birinci sınıf öğrencilerine öncelik verilecek. Katılımcıların, kamp sürecini engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması gerekiyor. Başvurular, ilgili illerdeki Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ve GSB yurtları aracılığıyla kabul edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri