Gündem olan Fulya Öztürk'e bir yorum da Cüneyt Özdemir'den geldi! 'Kendini anlatma...'

Gerçekleştirdiği yayınlarla dikkat çeken Fulya Öztürk, canlı yayın sırasında askeri bölgede söylediği sözler medyada tepki topladı. Öztürk'ün o açıklamalarına Cüneyt Özdemir'den de yorum geldi.

Cüneyt Özdemir, Fulya Öztürk'ün gündem olan yayını hakkında "Sen haberi anlat, kendini anlatma" dedi.

Sınır hattında canlı yayın yapan CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, "Az önce konuştuğumuz Tim araziye çıktı" ifadelerinden dolayı 'konum bilgisi verdi' diyerek vatandaşın tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Öztürk, gelen eleştirilere karşı, "Yıllardır askeri bölgelere gidiyorum çekim yapıyorum şu zamana kadar askerlerden komutanlardan memnuniyet dışında hiçbir şey duymadım… Siz neyin peşindesiniz yahu? Ne ifşası? 'Bir tim araziye çıktı' demek ifşa olmuyor. Buradaki komutanlar sizin bu mesajlarınıza gülümsedi" diyerek cevap verdi.

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fulya Öztürk'ün sözlerini programında değerlendiren Cüneyt Özdemir, "Fulya Öztürk çalışkan bir kardeşimiz" ifadelerini kullanarak, şunları söyledi: "Ben editörü olsam Fulya'yı kenara çekip derdim ki; Fulya bak sen gazetecisin haber önde olacak sen önde olmayacaksın derdim. Kardeşi olarak söylüyorum bazen çok öne çıkıyor bu ödediği fatura da onun faturası oluyor. Sen haberi anlat, kendini anlatma çok fazla kendi duygularını anlatıyorsun bir anda sen konuşulmaya başlıyorsun. Bu gazeteciliğin en cazibeli ve en tehlikeli yerlerinden bir tanesidir."

Fulya Öztürk'ün ise yayın sonrasında kendisine mesaj attığını belirten Özdemir, "Yayın sonrası Fulya mesaj attı 'Eleştirilerinizi ciddiye alacağım' dedi... Kulak vermesine sevindim. Bu çalışkanlığı ile bence çok daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri