Gwyneth Paltrow'dan eski sevgililerine "öpüşme" kıyası olay oldu! Brad Pitt ve Ben Affleck ne dedi?

Gwyneth Paltrow, 90'lı yıllarda ilişki yaşadığı Brad Pitt'i Ben Affleck ile kıyas yarışına soktu. İşte olaylı sözler…

Paltrow, her iki aktörün de iyi öpüştüğünü söylerken, yatakta kimin daha iyi olduğu sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

“Call Her Daddy” adlı podcast yayınında Alex Cooper'a konuk olan Paltrow, eski sevgilileri hakkında yorum yaptı, “Titanic” yıldızı Leonardo DiCaprio'nun kendisine nasıl yanaştığını ve kendisinin de onu nasıl karşılıksız bıraktığını anlattı.

50 yaşındaki Paltrow, şimdi 59 yaşında olan Brad Pitt ile 1994 yılında “Seven” filminin setinde tanıştı ve ikili kısa süre sonra sevgili oldu. Çift, 1996'da nişanlandı.

Paltrow, sette birbirlerine "Merhaba" der demez ilk görüşte aşk yaşadıklarını söyledi. Ünlü oyuncu, hala kendini çözmeye çalıştığını fark ettiği ve evlenmek için çok genç olduğunu hissettiği için 1997'de nişanı attığını söyledi.

Paltrow, “Geriye dönüp baktığımda geliştirmem gereken çok şey vardı. Pek çok yönden, 40 yaşıma kadar tam olarak kendime gelmeye başlamamıştım. Sanırım gerçekten bir çocuktum. Şu anda tanışacağım 22, 23 veya 24 yaşındaki pek çok kişiden daha fazla çocuktum" dedi.

1997 yılında, ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow, şimdiki yaşının 50 olduğu Ben Affleck ile karmaşık bir ilişki yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisi 2000 yılında sona erdi. Bir sunucu olan Alex Cooper, Paltrow ile Brad Pitt ve Ben Affleck arasında romantik, eğlendirici ve öpüşme becerileri açısından hangisinin daha iyi olduğunu sordu. Paltrow, her iki eski sevgilisinin de iyi öpüştüğünü söylerken, Pitt'in daha romantik ve daha iyi bir oyuncu olduğunu, Affleck'in ise daha eğlendirici olduğunu söyledi. Yatak performansları sorulduğunda ise Paltrow, o zamanlar Brad Pitt ile büyük bir kimya yakaladığını ve hayatının aşkı gibi olduğunu belirtirken, Ben Affleck'in teknik olarak mükemmel olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hazar Ergüçlü kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Yeni sevgilisi kim? Hakkında bilinmeyenler

Güncel Haberleri