Hac kafilesi yola çıktı: Baba-Oğul kutsal topraklara...

Hac mevsimi yaklaşırken Aydın ve çevresinden kutsal topraklara gitmek için hazırlıklarını tamamlayan hacı adayları, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda dualarla uğurlandı.

Yolculuk öncesinde havalimanında bir araya gelen hacı adayları, dualar eşliğinde yakınlarıyla vedalaşarak duygusal anlar yaşadılar.

BABA-OĞUL KUTSAL TOPRAKLARA...

Bir baba-oğul ise bu kutsal yolculuğa birlikte çıkmanın sevincini yaşadı. Ahmet Yaban ve oğlu Nebi Yaban, aynı kafilede Hac görevlerini yerine getirmek için dualarını ettiklerini belirttiler. Hz. İbrahim ile Hz. Hacer Validemiz ve oğlu Hz. İsmail'in hikayelerinin etkisi altında olduklarını ifade eden Nebi Yaban, "Allah'ın izniyle bu kutsal topraklarda dualarımızı edeceğiz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'e ve Kabe'ye selam götürüp, tüm İslam Alemi için dua edeceğiz" dedi.

Baba Ahmet Yaban ise bu manevi yolculuğun kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Rabbim bu güzel vazifeyi bizlere nasip etti. İnşallah oğlumla birlikte Kabe-i Muazzam'a tavaf edip dualarımızı edeceğiz. Bu duygu tarif edilemez, çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Hac vazifesini yerine getirmek için yola çıkan hacı adayları, dualarla ve sevdiklerinin dualarıyla kutsal topraklara uğurlandılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri